Venäjän kauppatie-lehti
tunnettu merkkituote johon on luotettu jo yli 24 vuoden ajan.

Venäjän Kauppatie-lehti on ilmestynyt säännöllisesti jo elokuusta 1993, siis yli 24 vuotta.

Tänä päivänä lehti painetaan Venäjällä ja jaetaan kokonaisuudessaan venäläisille, Suomesta kiinnostuneille lukijoille, pääasiassa Pietarin talousalueella, venäläisillä erikoismessuilla ja päätien Pietari – Suomi -varrella.
Se oli aloittaessaan ensimmäinen länsimaalaisomisteinen lehti Venäjällä Neuvostoliiton lakkauttamisen jälkeen.
Kuluneitten vuosien aikana se on saavuttanut lukijoittensa ja asiakkaittensa keskuudessa kiistattoman Ykkösmedian aseman. Siihen on totuttu luottamaan ja siitä on yhtä hyvin vuonna 1993 kuin tänäänkin, vuonna 2017 totuttu katsomaan, mitä Suomi venäläiselle liike-elämälle tai matkaajalle tarjoaa.

Se on erinomainen ja edullinen ilmoitusväline silloin, kun halutaan tavoittaa Suomeen saapuvat venäläiset ostomatkailijat, joita elokuun loppuun 2016 mennessä oli Suomen ja Venäjän rajan ylittäneistä 5 976 113 henkilöstä noin 62% eli lähes 4 miljoonaa. On lyhytnäköistä väheksyä tätä tänäkin päivänä ostokykyistä asiakaskuntaa, joka tulee tänne OSTAMAAN ja KULUTTAMAAN. Heidät tavoittaa tuloksiin nähden mitättömän pienin kustannuksin VENÄJÄN KAUPPATIE-lehden avulla.

Venäjän Kauppatie-lehti painetaan ja jaetaan kokonaisuudessaan Venäjällä

Lehti painetaan Venäjällä, mikä mahdollistaa tarkan aikataulun noudattamisen mm. messuosallistumisiin nähden. Jakelun painopisteen siirtyminen Venäjän puolelle parantaa ilmoitusten tehoa, sillä päätökset siitä, minne ostosmatka suunnataan, tehdään jo ennen matkaa tai viimeistään sen aikana.

NAVIGOINTIOSOITE ILMOITUKSEEN

Lähes kaikki venäläiset liikkuvat Suomessa omalla autollaan, siksi on ensiarvoisen tärkeää, että ilmoittajan katuosoite esiintyy ilmoituksessa, jotta navigaattoria käyttävä autoilija osaa helposti perille.

Olemme kaksinkertaistaneet lehden saatavuuden Pietarissa, sekä tieosuuksilla Pietari - Viipuri - Vaalimaa - Lappeenranta – Imatra. Tehdyn tutkimuksen mukaan Venäjän Kauppatie on absoluuttinen Ykkösmedia myös näillä reiteillä.

Oman idänkauppasi voit aloittaa vaivattomasti ottamalla yhteyttä myyntiimme. Yhteystiedot löytyvät tästä http://www.kauppatie.com/myynti.shtml

Aktiivinen, 24 vuoden aikana kehittynyt täsmäjakelu takaa mainossanoman perillemenon niin liike-elämän ytimeen messujakeluitten kautta kuin matkaajankin tietoisuuteen.